لیست اختراعات شريف شريفزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1392/06/30
تاریخ ثبت: 1392/10/09
خلاصه اختراع:

: در درمان ارتودنسي يكي از راههاي حركت دندانها استفاده از الاستيك (كش) ميباشد. اين الاستيكها در طي استفاده دچار اضمحلال نيرو ميشوند. از سويي آگاهي دندانپزشك از سطح نيروي الاستيكها و ميزان اضمحلال آن در تصميم گيري براي زمان مناسب تعويض الاستيكها ضروري ميباشد. جداول موجود در رابطه با ميزان نيروي الاستيكها عموما مربوط به مطالعات آزمايشگاهي ميباشد در صورتي كه انطباق و تعميم شرايط و نتايج آزمايشگاهي با واقعيت موجود در كلينيك (در دهان بيمار) جاي بحث و سؤال دارد. يك راه موجود جهت اندازه گيري نيروي الاستيكها استفاده از نيروسنجهاي دستي است كه به دليل عدم ثبات و لغزش دست عمل كننده در حين اندازه گيري عدد حاصله دقيق نميباشد. از سويي اين نيروسنجها قابليت ثبت حداكثر نيروي الاستيك و تنظيم فاصله كشش را ندارند.راه ديگر استفاده از دستگاههاي بزرگي ميباشد كه در آزمايشگاهها موجودند. به نظر ميرسد وجود دستگاهي كه قابليت ثبت دقيق نيروي الاستيكها را داشته باشد و از سويي قابل حمل و استفاده در بالين بيمار باشد براي اطلاع از ميزان اضمحلال نيروي الاستيكهاي ارتودنسي لازم ميباشد. در دستگاه طراحي شده حاضر نكات فوق در نظر گرفته شده است.يعني نيروسنجي قابل حمل با قابليت ثبت نيرو بصورت ديجيتال در حد صدم گرم و امكان تنظيم فاصله كشش (ميليمتر) طراحي نموده ايم كه فاكتورهاي مداخله گري نظير لغزش دست و جريان هوا بر نيروي ثبت شده آن تاثيري ندارد. در ضمن نكته قوت ديگر اين دستگاه قابليت ثبت حداكثر نيروي الاستيك ميباشد كه در نيروسنجهاي كوچك (كلينيكي) موجود اين قابليت وجود ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/25
تاریخ ثبت: 1395/05/06
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر دستگاه اندازه گيري استحكام نيروي باند در دهان بيمار(A device for measuring of in-vivo orthodontic bond strength) مي باشد. مطالعات قابل توجه اي در زمينه اي ارزيابي استحكام باند سيستم هاي مختلف باندينگ براكت هاي ارتودنسي انجام شده است. به طور سنتي سيستم هاي باندينگ ارتودنسي با استفاده از آزمايشات استحكام باند برشي به صورت in-vitro و با كاربرد يك دستگاه آزمايش يونيورسال مانند Instron (Instron corp. Canton. Mass) ارزيابي مي شده اند اما با معرفي دستگاه هاي اندازه گيري استحكام باند در داخل دهان بيمار شرايط براي مطالعه ي in-vivo نيز فراهم گشته است. هدف كلي ما در اين پژوهش معرفي دستگاه اندازه گيري استحكام باند براكت هاي ارتودنسي در داخل دهان بيمار و به صورت in-vivo مي باشد. با ارزيابي استحكام در داخل دهان بيمار مي توان آن را با مطالعات in vitro مقايسه نمود و گامي ديگر در جهت ارتقاي كيفيت درمان بيماران و افزايش ميزان بقاي براكت هاي ارتودنسي و كاهش شكست درمان برداشت. يكي از ايرادات موجود در ارزيابي استحكام باند در آزمايشگاه و تعميم آن به بالين بيمار اين است كه در بحث طراحي مدارات الكترونيكي،تعيين بازه پارامترهاي اندازه گيري شونده(كه در اينجا نيرو مي باشد) براي انتخاب سنسور بسيار مهم مي باشد.به طور مثال مي دانيم حداكثر نيروي موجود 100 نيوتن مي باشد.حال بايد لودسل انتخابي حداكثر نيرويي كه اندازه گيري مي كند خيلي بيشتر از ماكزيمم نيروي موجود نباشد،چرا كه دقت و رزولوشن اندازه گيري كم شده،و خطا در اندازه گيري بالا مي رود و از طرفي اگر نيروي موجود بيشتر از 150 درصد سقف اندازه گيري لودسل باشد،لودسل بعد مدت كوتاهي آسيب مي بيند. دستگاه Instron يك دستگاه چند منظوره است كه استفاده تخصصي از آن در رشته هاي مهندسي از جمله عمران(اندازه گيري مقاومت مصالح) و مكانيك(اندازه گيري تنش ها،خستگي مكانيكي،مقاومت مكانيكي و ...) مي باشد.از اين رو لودسل استفاده شده در اين نوع دستگاه عموما داراي سقف اندازه گيري بالاتري مي باشند. در نتيجه نياز به دستگاهي كه كاربرد تخصصي داشته باشد و در شرايط واقعي به آزمايش بپردازد بوجود آمد. از آنجايي كه نحوه ي قرارگيري اين دستگاه نيروسنج در دست اپراتور قابل پيش بيني نمي باشد،كاليبراسيون به صورت اتوماتيك و هوشمند انجام مي پذيرد. بدين صورت كه به محض شروع فرآيند اندازه گيري نيرو،برآيند نيروهايي كه در اثر زاويه و فشارهاي مزاحم بر روي لودسل ايجاد شده اند حذف و سنسور در آن وضعيت كاليبره مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/05/23
تاریخ ثبت: 1393/09/17
خلاصه اختراع:

بر اساس اعلاميه سازمان جهاني بهداشت(WHO)،بيماريهاي قلبي- عروقي در رأس عوامل اصلي مرگ و مير در جهان هستند كه در سال 2011 اين آمار به 17ميليون مورد مرگ در جهان رسيده بود.چرا بيماريهاي قلبي-عروقي مهم هستند؟ 1-به علت كاهش سن ابتلا به بيماريهاي قلبي-عروقي در سال هاي اخير 2-قابل پيشگيري بودن بسياري از بيماريهاي قلبي-عروقي از آنجايي كه بيماري هاي قلبي-عروقي از اهميت بسياري برخوردار هستند براي ما بسيار مهم است كه پزشكان و مخصوصا دانشجويان رشته پزشكي بتوانند با حداكثر ضريب اطمينان بيماري هاي قلبي و عروقي و همچنين بيماري هاي ريوي را تشخيص دهند. اين دستگاه به جامعه ي پزشكي كمك ميكند تا با كمك ساده ترين نشانه ها(signs) از جمله صداهاي پاتولوژيكي كه به دنبال بيماريهاي قلبي-عروقي و ريوي ايجاد ميشوند خطرناكترين بيماريها را كه مورتاليتي زيادي دارند به راحتي و اطمينان زياد تشخيص داد. اين دستگاه با ابعاد 12cm*8cm*5cm و وزن 350گرم اين توانايي را دارد كه 30 نوع از صداهاي بيماريهاي شايع قلبي و 8 نوع از صداهاي بيماري هاي شايع ريوي را دريافت كند و به 3 روش شنيداري،رسم دياگرام و تشخيص افتراقي صداها با كمك پردازش آنها به تشخيص نهايي صداهاي پاتولوژيك كمك كند. ديگر ويژگي اين دستگاه داشتن درگاه ورودي دوربين جهت اندوسكوپي و ارسال تصاوير به نمايشگر نصب شده بر روي هدفون به صورت وايرلس ميباشد،كه درگاه خروجي نيز براي اتصال به نمايشگر هاي جانبي بر روي هدفون در نظر گرفته شده است. ديگر ويژگي ها: 1-ارسال بيسيم با قابليت تنظيم صداي قلب و ريه بيمار و ساير صداهاي پاتولوژيك ذخيره شده در دستگاه به هدفون يا بلندگو 2-ثبت تعداد ضربان قلب از نوك انگشت بيمار 3-نمايش دماي بدن بيمار 4-قابليت ضبط و پخش صداي قلب بيمار و انتقال به رايانه 5-ثبت فشار خون بيمار 6-قابليت حمل آسان 7-پشتيباني از كارت حافظه تا 32گيگا بايت 8-قابليت پشتيباني از درگاه USB2 9-عدم احتياج به درايور 10-پشتيباني از سيستم عامل هاي Windows XP/Vista/7/8 ,Mac OS X 10.5 or higher 11-استفاده از باتري هاي Li-ion با قابليت 5 ساعت نگهداري شارژ 12-نمايشگر 2.8 اينچ رنگي و لمسي،با رزولوشن 320*240 پيكسل 13-طراحي شارژر مناسب جهت شارژ باتري هاي دستگاه 14-قابليت استفاده بعنوان فلش مموري

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/16
مالک/مالکان: سيدامير حسيني
تاریخ ثبت: 1391/07/02
خلاصه اختراع:

پروتز دست رباتيك داراي پنج انگشت و مچ با قابليت كنترل از طريق اراده انسان به فرد قطع عضو اين امكان را ميدهد كه با اراده خود انگشتان را تكان دهد در اين پرتز ، مچ هم قابليت چرخش و حركت دارد. در اين نمونه حركت انگشت ها از هم مجزا است. از خصوصيات منحصر به فرد ديگر اين پروتز كه مي توان علارقم داشتن پنج موتور براي مكانيزم حركتي ، به حركت بند دوم انگشت نيز اشاره كرد كه اين بند با گرفتن نيرو از بند اول حركت مي كند و باعث كاهش شاخص اصلي پروتر هاي مصنوعي يعني وزن مي شود .. با استفاده اين سيستم توسط فرد قطع عضو، فرد با اتكا به اراده و تفكرات خود ميتواند كارهاي معمولي روزمره خود را انجام دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/17
مالک/مالکان: شريف شريفزاده
تاریخ ثبت: 1391/07/11
مخترع/مخترعان: شريف شريفزاده
خلاصه اختراع:

دستگاه قرص شماراتوماتيك افزايش كاهشي بامنوي كنترل

موارد یافت شده: 5